Μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας από το Roulette

Το είδος της ρουλέτας στην οποία συμμετέχει ένας παίκτης θα επηρεάσει τις πιθανότητές του να κερδίσουν τον γύρο που παίζει. Η κατανόηση του είδους της ρουλέτας θα επιτρέψει στον παίκτη να στοιχηματίσει σωστά και να γνωρίζει ποιες τσέπες στο τραπέζι θα του/της κερδίσουν περισσότερα. Ο παίκτης μπορεί, επομένως, να ποντάρει σε αυτή την τσέπη για να μεγιστοποιήσει τα κέρδη.

Ένας παίκτης θα συναντήσει συνήθως τα ευρωπαϊκά και αμερικανικά τραπέζια ρουλέτας. Το αμερικανικό τραπέζι ρουλέτας έχει μια επιπλέον υποδοχή διπλού μηδέν (00). Αυτός ο επιπλέον κουλοχέρης επηρεάζει αρνητικά την πιθανότητα του παίκτη να κερδίσει.

Ως εκ τούτου, συνιστάται οι παίκτες να πηγαίνουν στα ευρωπαϊκά τραπέζια για καλύτερες πιθανότητες νίκης.

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter
2: Στοιχηματίστε σε μια ομάδα αριθμών

2: Στοιχηματίστε σε μια ομάδα αριθμών

Οι παίκτες φυσικά θα θέλουν να κερδίσουν το τζάκποτ σε ένα παιχνίδι ρουλέτας. Για να φτάσετε στο έπαθλο, ωστόσο, οι πιθανότητες να κερδίσετε είναι πολύ μικρές. Αυτό ακριβώς συμβαίνει όταν οι παίκτες στοιχηματίζουν σε έναν μόνο αριθμό για να βάλουν την μπάλα στην τσέπη όταν το τραπέζι γυρίζει.

Οι ειδικοί συνιστούν εάν ένας παίκτης θέλει να βελτιώσει τις πιθανότητές του να κερδίσει σε ένα παιχνίδι ρουλέτας, να στοιχηματίσει σε μια ομάδα αριθμών. Σε αυτό το είδος στοιχήματος, ο παίκτης θα λάβει χαμηλότερη πληρωμή, αλλά θα κερδίσει τον γύρο σε περίπτωση που η μπάλα καταλήξει σε μια τσέπη με έναν αριθμό στο σετ που επέλεξε.

2: Στοιχηματίστε σε μια ομάδα αριθμών
3: Επιμείνετε σε έναν προϋπολογισμό στοιχημάτων

3: Επιμείνετε σε έναν προϋπολογισμό στοιχημάτων

Ο ενθουσιασμός ξεκινά κάθε φορά που ένας παίκτης αρχίζει να κερδίζει ένα παιχνίδι ρουλέτας. Είναι σημαντικό ένας παίκτης να παραμένει συγκεντρωμένος όταν μπαίνει σε ένα νικηφόρο σερί. Όταν ένας παίκτης ξεκινά ένα νικηφόρο σερί, υπάρχει ο πειρασμός να πληρώσει περισσότερο από το αρχικό προϋπολογισμένο ποσό για να αυξήσει τα κέρδη του.

Η ρουλέτα είναι ένα παιχνίδι όπου ο παίκτης που παίζει το μεγάλο παιχνίδι τελικά κερδίζει περισσότερα. Για παίκτες που παρατηρούν ότι μόλις ξεκίνησαν σε ένα νικηφόρο σερί, συνιστάται να τηρούν το αρχικό όριο κερδών που έχει οριστεί πριν ξεκινήσουν.

Αυτή η πρακτική τους επιτρέπει να μειώνουν τον προϋπολογισμό τους από οποιαδήποτε ξαφνική αλλαγή ορμής.

3: Επιμείνετε σε έναν προϋπολογισμό στοιχημάτων
4: Τοποθετήστε ένα εξωτερικό στοίχημα

4: Τοποθετήστε ένα εξωτερικό στοίχημα

Τα εξωτερικά στοιχήματα στη ρουλέτα αναφέρονται σε στοιχήματα που τοποθετούν οι παίκτες στο αποτέλεσμα της περιστροφής αλλά, τα οποία δεν στοχεύουν τους αριθμούς. Ένα εξωτερικό στοίχημα μπορεί να είναι κάτι όπως ένα στοίχημα στο αποτέλεσμα να είναι μονός ή ζυγός αριθμός και όχι ο ακριβής αριθμός.

Για παίκτες που ξεκινούν τη ρουλέτα, τα εξωτερικά στοιχήματα παρουσιάζουν καλύτερες πιθανότητες νίκης σε σύγκριση με τα εσωτερικά στοιχήματα.

Επιπλέον, τα εξωτερικά στοιχήματα είναι ευκολότερα κατανοητά και ο καθένας μπορεί να στοιχηματίσει σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα, ακόμη κι αν γνωρίζει τους κανόνες του παιχνιδιού ή όχι. Εκτός από τους μονούς και ζυγούς αριθμούς, το ποντάρισμα στο χρώμα αυξάνει επίσης τις πιθανότητες να κερδίσετε.

4: Τοποθετήστε ένα εξωτερικό στοίχημα
5: Τρόποι για να βελτιώσετε τις πιθανότητες νίκης σε ένα παιχνίδι ρουλέτας

5: Τρόποι για να βελτιώσετε τις πιθανότητες νίκης σε ένα παιχνίδι ρουλέτας

Όπως όλα τα άλλα παιχνίδια καζίνο, μια στρατηγική θα βοηθήσει κάθε παίκτη να κερδίσει περισσότερα στη ρουλέτα. Υπάρχουν πολλές τεκμηριωμένες στρατηγικές παιχνιδιού ρουλέτας. Ένας παίκτης μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε από αυτά και να παίξει με αυτά κατά γράμμα. Ωστόσο, οι ειδικοί συνιστούν στους παίκτες να βρουν μια στρατηγική που ταιριάζει στην προσωπικότητά τους στο παιχνίδι.

Αυτή η προσαρμογή επιτρέπει στον παίκτη να προσαρμόσει τη στρατηγική σε διαφορετικές διαθέσεις καθώς το παιχνίδι συνεχίζεται. Το κρίσιμο είναι για τον παίκτη να διατηρήσει την ίδια προσέγγιση όταν ξεκινά το παιχνίδι, μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι.

Μέσω αυτού, μπορούν να πάρουν καλύτερες αποφάσεις που βελτιώνουν τις πιθανότητες να κερδίσουν.

5: Τρόποι για να βελτιώσετε τις πιθανότητες νίκης σε ένα παιχνίδι ρουλέτας