Καλύτερες αποδόσεις Roulette στο Διαδίκτυο

Υπάρχουν τρία δημοφιλή παιχνίδια ρουλέτας σε όλο τον κόσμο. Αυτές περιλαμβάνουν την αμερικανική, τη γαλλική και την ευρωπαϊκή ρουλέτα. Ένα κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των παιχνιδιών είναι ότι βασίζονται στην καθαρή τύχη, και επομένως, οι πιθανότητες ενός παίκτη είναι αυτές που έχουν σημασία.

Επομένως, πριν αποφασίσουν για τη σωστή παραλλαγή που θα διαλέξουν, οι παίκτες θα πρέπει να κατανοήσουν τις πιθανότητες νίκης στον αγώνα.

Πολλοί κριτικοί ισχυρίζονται ότι οι πιθανότητες ρουλέτας είναι αρκετά υψηλές. Υπάρχουν συνήθως 38 αριθμοί στους οποίους μπορούν να προσγειωθούν οι παίκτες. Επομένως, οι πιθανότητες να πετύχετε έναν μόνο αριθμό είναι καθαρές 37:1. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τρόπους με τους οποίους οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν παρά αυτές τις πιθανότητες.

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter
Υπολογισμός στοιχημάτων με χρήση γραφημάτων ρουλέτας

Υπολογισμός στοιχημάτων με χρήση γραφημάτων ρουλέτας

Είναι σύνηθες να ακούμε τους παίκτες να ρωτούν για το ποσό των χρημάτων που μπορούν να κερδίσουν στη ρουλέτα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η απάντηση συχνά διαφέρει από την παραλλαγή της ρουλέτας που επιλέγουν οι παίκτες να παίξουν. Γι' αυτό είναι απαραίτητο να παρατηρήσετε τα διαθέσιμα γραφήματα της ρουλέτας για να κατανοήσετε τις πιθανότητες κάποιου.

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι στο Διαδίκτυο που παρέχουν ακριβείς υπολογισμούς για τις πιθανότητες της ρουλέτας με βάση τις παραλλαγές τους. Αυτοί οι υπολογισμοί γίνονται με βάση το ποσό που μπορούν να κερδίσουν οι παίκτες ποντάροντας 1 μονάδα. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: η αμερικανική ρουλέτα έχει τα χαμηλότερα ποσοστά πληρωμής σε σύγκριση με άλλες παραλλαγές.

Υπολογισμός στοιχημάτων με χρήση γραφημάτων ρουλέτας
Αποδόσεις και πληρωμές για εξωτερικά στοιχήματα

Αποδόσεις και πληρωμές για εξωτερικά στοιχήματα

Στη ρουλέτα, υπάρχουν συνήθως δύο είδη στοιχημάτων. Αυτά περιλαμβάνουν τα εσωτερικά και εξωτερικά στοιχήματα. Όπως υποδεικνύουν τα ονόματα, τα στοιχήματα βασίζονται στις θέσεις στοιχημάτων στα γραφήματα της ρουλέτας που βρίσκονται στο διαδίκτυο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα εξωτερικά στοιχήματα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσουν. Ωστόσο, αυτά θα έχουν χαμηλότερες πληρωμές σε σύγκριση με τα εσωτερικά στοιχήματα.

Για άτομα που τους αρέσει να παίζουν με ασφάλεια και θέλουν παιχνίδια με υψηλότερες αποδόσεις, τα εξωτερικά στοιχήματα είναι οι καλύτερες επιλογές. Τα πιο δημοφιλή εξωτερικά στοιχήματα αναφέρονται ως ζυγά χρήματα. Αυτά τα στοιχήματα έχουν συνήθως αποδόσεις έως και 50%, και πολλοί παίκτες τα αγαπούν.

Αποδόσεις και πληρωμές για εξωτερικά στοιχήματα
Αποδόσεις και πληρωμές για εσωτερικά στοιχήματα

Αποδόσεις και πληρωμές για εσωτερικά στοιχήματα

Τα εσωτερικά στοιχήματα, από την άλλη πλευρά, έχουν συνήθως πολύ χαμηλές πιθανότητες νίκης. Ωστόσο, έχουν τις καλύτερες πληρωμές για παίκτες που κερδίζουν. Σε αυτήν την περίπτωση, οι παίκτες θα ποντάρουν συχνά σε μεμονωμένους αριθμούς ή σε μια μικρή ομάδα αριθμών ως συνδυασμό. Ακριβώς όπως τα εξωτερικά στοιχήματα, αυτά τα στοιχήματα βασίζονται πάντα στα γραφήματα της ρουλέτας.

Υπάρχουν έξι πιο συνηθισμένοι τύποι εσωτερικών στοιχημάτων, δηλαδή το straight, το split, το street, το corner, το double street και το basket. Τα ίσια στοιχήματα απαιτούν από τους παίκτες να στοιχηματίσουν σε έναν μόνο αριθμό, τα στοιχήματα σε μοιρασμένους αριθμούς θα περιλαμβάνουν στοιχήματα σε δύο αριθμούς από τους 38 και το street απαιτεί ποντάρισμα σε τέσσερις και ούτω καθεξής.

Αποδόσεις και πληρωμές για εσωτερικά στοιχήματα
Αυξάνοντας τις πιθανότητες κάποιου στη ρουλέτα

Αυξάνοντας τις πιθανότητες κάποιου στη ρουλέτα

Αν και η ρουλέτα βασίζεται αποκλειστικά στην τύχη, οι παίκτες με στρατηγική έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν στα παιχνίδια. Στην αρχή, το παιχνίδι μπορεί να φαίνεται ότι αφορά μόνο το μοίρασμα μαρκών και το ποντάρισμα. Μάλιστα, μετά το πρώτο στοίχημα, γίνεται δύσκολο για τους παίκτες να ελέγξουν το ένστικτό τους. Ωστόσο, είναι καλό να είσαι επαγγελματίας για να αποφύγεις απογοητευτικές απώλειες.

Για αρχή, πρέπει να ποντάρετε μόνο σε εξωτερικά στοιχήματα και να τηρείτε τον ελάχιστο πίνακα. Είναι επίσης καλό να τοποθετείτε agers σε δύο εξωτερικά στοιχήματα με ίσα χρήματα. Το ένα στοίχημα πρέπει να είναι ζυγό στοίχημα ενώ το άλλο ένα στοίχημα στήλης.

Αυξάνοντας τις πιθανότητες κάποιου στη ρουλέτα