Νέα

May 21, 2024

Το Aer Lingus ανάβει τον ουρανό με νέα εποχική υπηρεσία στο Λας Βέγκας

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter

Καθώς πλησιάζει η ψύχρα του χειμώνα, η Aer Lingus ετοιμάζεται να ζεστάνει το δρομολόγιό της με έναν εκθαμβωτικό νέο προορισμό. Από τις 25 Οκτωβρίου 2024, η ιρλανδική εταιρεία σημαίας θα ξεκινήσει μια χειμερινή εποχική υπηρεσία κατευθείαν στην καρδιά της αστραφτερής όασης της ερήμου της Νεβάδα, του Λας Βέγκας. Αυτή η υπηρεσία δεν είναι απλώς μια διαδρομή πτήσης, αλλά μια γέφυρα που συνδέει το Emerald Isle με την Πρωτεύουσα της Ψυχαγωγίας του Κόσμου, ακριβώς στην ώρα για το ενδιάμεσο διάλειμμα και εκτείνεται μέχρι την ανοιξιάτικη άνθιση της 29ης Απριλίου 2025.

Το Aer Lingus ανάβει τον ουρανό με νέα εποχική υπηρεσία στο Λας Βέγκας
  • Βασικά συμπεράσματα:
    • Η Aer Lingus ανακοινώνει μια νέα χειμερινή εποχική υπηρεσία στο Λας Βέγκας, η οποία θα λειτουργεί από τις 25 Οκτωβρίου 2024 έως τις 29 Απριλίου 2025.
    • Η αεροπορική εταιρεία θα αναπτύξει ένα Airbus A330, που θα προσφέρει έναν συνδυασμό 30 θέσεων business class και πάνω από 275 θέσεων οικονομικής θέσης.
    • Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 499 ευρώ μετ' επιστροφής, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των χρεώσεων, σηματοδοτώντας μια προσιτή πολυτέλεια ή περιπέτεια για πολλούς.

Ξεκινώντας από το Δουβλίνο, αυτή η διαδρομή είναι ιδανική για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τους πιο κρύους μήνες, προσφέροντας μια ηλιόλουστη ανάπαυλα ή μια βουτιά στις φωτισμένες με νέον νύχτες του Λας Βέγκας. Με προγραμματισμένες πτήσεις τρεις φορές την εβδομάδα, η Aer Lingus στοχεύει να εξυπηρετήσει ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτών, από άτομα που αναζητούν διακοπές έως ταξιδιώτες επιχειρηματικής θέσης που αναζητούν ένα πολυτελές ταξίδι στην έρημο.

Το Airbus A330, που επιλέχθηκε για αυτό το δρομολόγιο, υπόσχεται άνεση και στυλ με τη διαμόρφωσή του από 30 business class και πάνω από 275 θέσεις οικονομικής θέσης. Αυτή η επιλογή υπογραμμίζει τη δέσμευση της Aer Lingus να παρέχει μια ευχάριστη και κορυφαία ταξιδιωτική εμπειρία για όλους τους επιβάτες της.

Η τιμολόγηση έχει οριστεί να ξεκινά από 499€ με επιστροφή, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και χρεώσεων. Αυτή η ανταγωνιστική τιμολόγηση είναι μια στρατηγική κίνηση της Aer Lingus για να κάνει το Λας Βέγκας πιο προσιτό στους πελάτες της, είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους, υπόσχοντας ένα αξέχαστο ταξίδι σε έναν από τους πιο εμβληματικούς προορισμούς του κόσμου.

Μια μακροχρόνια φιλοδοξία ζωντανεύει:

Η επέκταση της Aer Lingus στο Λας Βέγκας περιγράφεται από την αεροπορική εταιρεία ως υλοποίηση μιας «μακροχρόνιας φιλοδοξίας», που σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο. Το Λας Βέγκας φημίζεται όχι μόνο για το ηλιόλουστο κλίμα του αλλά και ως παγκόσμιος κόμβος ψυχαγωγίας, αθλητισμού και φυσικών θαυμάτων. Αυτή η νέα διαδρομή αντανακλά την αφοσίωση της Aer Lingus να διευρύνει τους ορίζοντές της και να προσφέρει στους πελάτες της μοναδικές και περιζήτητες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Ο Steve Hill, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Αρχής Συνεδρίων και Επισκεπτών του Λας Βέγκας, εξέφρασε ενθουσιασμό για αυτή τη νέα συνεργασία, τονίζοντας τις δυνατότητες για αυξημένους Ιρλανδούς και Ευρωπαίους επισκέπτες στο Λας Βέγκας. Με περισσότερους από 52.000 επισκέπτες από την Ιρλανδία το 2023, αυτή η απευθείας διαδρομή αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τον τουρισμό και να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ των δύο προορισμών.

Μια στρατηγική επέκταση:

Αυτή η νέα διαδρομή αποτελεί απόδειξη της στρατηγικής εστίασης της Aer Lingus στην επέκταση των υπερατλαντικών προσφορών της, αναγνωρίζοντας τη σημασία της σύνδεσης της Ιρλανδίας με βασικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η απόφαση της αεροπορικής εταιρείας να ξεκινήσει επιτέλους αυτή την υπηρεσία στο Λας Βέγκας υποδηλώνει ένα σίγουρο βήμα προς την κάλυψη των εξελισσόμενων αναγκών και προτιμήσεων των επιβατών της. Υπογραμμίζει επίσης τον αυξανόμενο ρόλο του αεροδρομίου του Δουβλίνου ως βολικού κόμβου για ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν πέρα ​​από τα σύνορά τους, με τις εγκαταστάσεις εκ των προτέρων που κάνουν το ταξίδι ακόμη πιο ομαλό.

Καθώς η Aer Lingus ετοιμάζεται να φωτίσει τους ουρανούς με τη νέα της εποχική υπηρεσία προς το Λας Βέγκας, οι ταξιδιώτες μπορούν να προσβλέπουν σε έναν συνδυασμό πολυτέλειας, ψυχαγωγίας και περιπέτειας. Με τα εισιτήρια να πωλούνται τώρα, το όνειρο να εξερευνήσετε τους ζωντανούς δρόμους και τα εκπληκτικά τοπία της Νεβάδα είναι μόλις μια πτήση μακριά.

(Πρώτη αναφορά από: Aer Lingus, Ημερομηνία)

undefined is not available in your country. Please try:
The Ultimate Power Up Roulette Review: Features, Gameplay και Verdict
2024-06-04

The Ultimate Power Up Roulette Review: Features, Gameplay και Verdict

Νέα